Λίγα λόγια για εμάς...

Η εταιρία Wiseweb ιδρύθηκε το 2009 με έδρα την Καστοριά. Σκοπός και στόχος της ήταν και συνεχίζει να είναι η υψηλού επιπέδου προσφερόμενες προς τους πελάτες της υπηρεσίες.

Με την ίδρυση της είχε ως αντικείμενο εργασιών την κατασκευή ιστοσελίδων – e shop, την μηχανογράφηση – μηχανοργάνωση επιχειρήσεων καθώς και την ανάπτυξη custom εφαρμογών.

Κατά καιρούς συνεργαστήκαμε με μεγάλες εταιρίες του χώρου όπως η Singularlogic, η Megasoft και η Semantic στον κομμάτι της μηχανογράφησης, με την Infoquest και άλλες στο κομμάτι της εμπορίας H/Y.

Πλέον η εταιρία μας θέλοντας να καλύψει της ανάγκες των πελατών της άλλαξε εντελώς ρώτα επικεντρώνοντας την προσοχή της κυρίως στην παροχή Web Based Εφαρμογών Custom Made από εμάς τους ίδιους, διατηρώντας παράλληλα και μέρος των συνεργασιών της με της προαναφερόμενες επιχειρήσεις σε πολλή εξειδικευμένους τομείς.

Η εταιρία ιδρύθηκε από τον Πέτρο Κωνσταντίνου του Αναστασίου, πτυχιούχο μηχανικό εφαρμοσμένης πληροφορικής και πολυμέσων του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής & Πολυμέσων Α.Τ.Ε.Ι Ηρακλείου Κρήτης.